Digital markedsføring som giver større kendskab og flere henvendelser

Valeco simplificerer forretninger gennem digitale løsninger og vi har brugernes behov i centrum.

Hvorfor bruge online markedsføring?

Branding og kendskab

Der er mange muligheder for digital markedsføring. Du kan bruge digital markedsføring til at skabe mere trafik på din hjemmeside og skabe kendskab til dit brand ved online annoncering. 

Øget salg

Relevant indhold og annoncering vil gøre dine kunder glade. Skab trafik på din hjemmeside via annoncering og content marketing –  det skaber mere salg!

Ram din målgruppe

Når man er målgruppefokuseret, rammer man præcis de kunder som har størst sandsynlighed for at købe jeres service eller produkt. Du kan fange forskellige målgrupper på forskellige digitale platforme.

Kontakt os og få mere at vide om, hvad vi kan gøre for dig og dine markedsføring.

Vi sidder klar ved telefonen og tasterne, så vi kan få en snak om markedsføring og dine behov!

Hvad kan vi hjælpe med?

Online markedsføring kan skræddersyes til den enkelte virksomhed og er et fantastisk redskab til at øge kendskabet til dit brand og dine produkter. Der er et utal af muligheder, når man vil markedsføre på de digitale platforme – derfor står vi klar til at give dig en hjælpende hånd og rådgivning.

Når du vælger Valeco som samarbejdspartner, vil du få et samarbejde med flere eksperter. Vi har erfaring med digital markedsføring fra mange typer af virksomheder og vores eksperter vil gøre deres bedste for at finde den bedste løsning til dig og din virksomhed.

Hos Valeco kan vi blandt andet tilbyde rådgivning, strategi, planlægning, content creation og annoncering. Vi effektiviserer, optimerer, analyserer dine annoncer løbende, så du opnår det bedste resultat og kan bruge din tid på andre ting.

Valecos team står klar til at besvare dine spørgsmål og finde den bedste løsning til dig.

Instagram

Med Instagram kan du med få midler fange den rigtige målgruppe til dine produkter. Det bruges oftest til B2C og som et sted til content, men du kan også generere salg via annoncering. Instagram er især effektivt for brands der vil kommunikere med den yngre målgruppe.

Google

Google er et af de mest fortrukne steder af markedsføre. Google giver dig mulighed for at skabe mange forskellige annoncer som blandt andet AdWords, Google Shopping og bannerannoncer på YouTube. Google er også et rigtig godt redskab til nye virksomheder som gerne vil have mere trafik på deres hjemmeside.

LinkedIn

LinkedIn er især brugt til B2B eller virksomheder der vil vise deres professionelle profil. Her får man en meget målrettet annoncering, hvor man kan være meget branchespecifik.

Facebook

Facebook er en platform alle virksomheder burde være på. 70% af Danmarks befolkning befinder sig på Facebook, så det er en nem platform at markedsføre på, hvor du får en stor rækkevidde.

Skab vækst med en totalløsning og markedsføring fra Valeco

Valeco er en virksomhed som fokuserer på de digitale løsninger heriblandt markedsføring på de digitale platforme. Når du samarbejder med Valeco vil du få ekspertviden inden for flere forskellige digitale områder.

Du har en unik chance for at skabe en totalløsning med Valeco. Du har nemlig mulighed for at sammensætte forskellige digitale løsninger som passer til dit behov. Hos Valeco har vi nemlig en stor faglighed og vores team består af eksperter inden for blandt andet IT, web, udvikling, integration og selvfølgelig – markedsføring.

Valeco skaber resultater for din markedsføring!

Følg med på vores sociale medier og få tips om, hvordan du forbedrer og vedligeholder din markedsføring

Følg vores Facebookside

Se vores blogindlæg