På en mission for at simplificere forretninger gennem digitale løsninger.

Vi mener, at de bedste digitale løsninger er bygget i krydsfeltet mellem forretningsstrategi, teknologi og med brugernes behov i centrum.

Automatisering

Vi går altid efter at automatisere processer og forenkle arbejdsgange i alle vores løsninger. Det er årsagen til, at vores kunder vælger Valeco.

Fokus på brugeroplevelsen

Vores løsninger er mere end flotte pixels og solid kode. Det handler om at give slutbrugeren en positiv oplevelse og gøre forretningen mere enkel.

Mød vores team

Valeco-teamet er et hold sammensat af forskellige fagligheder. Vi er eksperter på forskellige områder og er altid klar på en ny udfordring.

Daniel Jepsen

Partner

Daniel Jepsen er en af Valecos partnere som til hverdag sidder med hænderne i alt vores design og vores webløsninger. Daniel er uddannet Multimediedesigner og har rigtig meget erfaring i rygsækken. Så har han dertil en stor passion for at skabe en bedre hverdag for andre virksomheder med digitale løsninger. Daniel har en finger med i spillet ved alle vores produkter og løsninger med sine store designtekniske evner!

Daniel er kæmpe fan af brætspil og så brænder han for at skabe så flotte og brugervenlige produkter, at selv Picasso ikke kan være med!

Patrick Corell

Partner

Patrick Corell er en af Valecos partnere som til hverdag sidder mest med IT og integration. Patrick er uddannet Datatekniker og knokler hårdt for at skabe en nemmere hverdag for virksomheder i Danmark med digitale løsninger.

Patrick samler på gummiænder og har over 100 forskellige. Selvom han har mange ænder, som han skal passe, så er han altid klar til nye arbejdsrelaterede udfordringer!

Søren Frisk

Partner, CTO

Søren Frisk er en af Valecos partnere og CTO som til hverdag arbejder med at kode nogle fantastiske og overskuelige programmer til jer. Søren er en autodidakt iværksættersjæl med masser af erfaring og han arbejder tæt sammen med vores udvikler Stig.

Hvad mange ikke ved om Søren er, at han elsker musicals og så brænder han selvfølgelig for at skabe velfungerende software som forbedrer den almene forretning.

Nicklaes Häuser

Account Manager

Nicklaes er vores Account Manager som til dagligt snakker med vores kunder og vejleder dem til de bedste løsninger som passer til dem. Nicklaes har en stor kundeerfaring og han går altid en ekstra mil for vores kunder. Som Account Manager, arbejder Nicklaes tæt sammen med hele kontoret, da han altid skal være opdateret på de nyeste tiltag!

Hvad folk ikke ved om Nicklaes er, at når han tager høretelefoner på og vil koncentrere sig om arbejdet, så er det næsten altid Countrymusik, som han sætter på!

Kontakt os og høre mere om Valeco, og hvad vi kan gøre for dig.

Markedsføring, IT, udvikling, web og integration.

Om Valeco og vores totalløsninger

Valeco er en virksomhed som fokuserer på de digitale løsninger heriblandt markedsføring på de digitale platforme. Når du samarbejder med Valeco vil du få ekspertviden inden for flere forskellige digitale områder.

Du har en unik chance for at skabe en totalløsning med Valeco. Du har nemlig mulighed for at sammensætte forskellige digitale løsninger som passer til dit behov. Hos Valeco har vi nemlig en stor faglighed og vores team består af eksperter inden for blandt andet IT, web, udvikling, integration og markedsføring.