Nyheder

Umage Studio har fået vokseværk, og bliver til Valeco

By december 15, 2020december 31st, 2020No Comments

2020 har på mange måder været et vanvittigt år. Udover at skulle navigere en forretning i corona-tiden, har året budt på en masse tiltag og forandringer hos Umage Studio. Det har været et år med stor betydning for forretningen.

Den rejse vil vi gerne dele med dig.

Når én bliver til to

Januar 2020 var en vigtig milepæl. Daniel ansatte sin første fuldtidsmedarbejder, og forretningen kunne nu bære 2 lønninger, kontorlokale samt lønning af freelancere. Det blev til mange nye spændende projekter, der blev muliggjort af nye kræfter på teamet.

…og det bliver til tre

I marts var tiden igen kommet til at opskalere, og Patrick tiltrådte som partner, officielt fra den 1. april. Patrick kunne, med sin fortid hos Bestseller, tilbyde nye kræfter ift. forretningsledelse, IT og salg. Med dette står Umage Studio meget stærkere og kan i højere grad levere en totalløsning til kunderne.

Jamen, hvad med pladsen?

Men ak, det lille kontor var nu for småt, og vi måtte derfor finde et større. Gode råd var dyre, da vi var rigtig glade for at være en del af netværket i Firmafabrikken i Kolding, men alle større lokaler hos dem var optaget. Udfordringen blev dog kreativt løst af vores udlejer, der lavede et mødelokale om til kontor.

Corona smed også malurt i bægeret hos os. Det blev en tid med hjemmearbejde – strukturer blev ændret for at tilpasse forretningen til den nye hverdag. Trods corona stoppede vores ambitionerne ikke – vi tilpassede os blot kunderne.

pivot moving GIFAmbitionerne fejler intet, men pladsen driller igen

I løbet af august og september fik vi flere og flere tekniske projekter, og vi gik derfor på jagt efter at opskalere på den tekniske front for at skabe et nyt teknisk team. Teamet skal stå for udviklingen af de mange nye spændende projekter.

Vi var nu løbet ind i pladsproblemer – igen. Og før vi kunne ansætte flere medarbejdere, var vi nødt til at erkende, at Umage nu var vokset ud af kontorfællesskabet i Kolding. Det var vemodigt, da fællesskabet har været en stor del af Umage de sidste 2 år.

Et nyt hjem med muligheder for at gro 🌱

Valget af det nye hjem for virksomheden faldt på Den Hvide Facet i Vejle. Vi flyttede fra Kolding til Vejle, der fremover er base for Umages fremtid. I oktober og november vi fik rammerne for vores nye tiltag på plads.

Et nyt teknisk team

Nu var vi klar til flere medarbejdere! Først var vi på udkig efter en CTO, og Søren Frisk tiltræder teamet den 4. januar 2021. Søren har en baggrund som lead developer hos Trendhim og kommer til at drive udviklingsafdelingen. Kemien mellem os var så god, at Søren bliver partner i virksomheden – og vi glæder os meget til at få ham ombord.

Allerede inden hans første officielle arbejdsdag, har han fundet vores næste medarbejder; Stig Sørensen, der starter som udvikler – også den 4. januar 2020. 

Starten på Valeco, betyder et langt større team

oh my god wow GIF

2020 blev, som skrevet, et vanvittigt år.

At gå fra enkeltmandsforretning til fire mand på blot ét år har været en hård og spændende rejse. Lange aftener og svære beslutninger har været dagligdagen, men det har også skabt langt flere projekter og løsninger for vores kunder end nogensinde.

Vores ydelser, og mængden af kunder, er derfor væsentlig udvidet på blot ét år, og vi er på mange måder vokset ud af den skal, som Daniel stiftede Umage Studio i for ca. fem år siden.

Det er derfor med stor spænding og glæde, at vi præsenterer det nye navn for forretningen. For bedre at afspejle dette i vores kommunikation fremover, og gøre det lettere for jer at forstå vores forretning, skifter vi navn til Valeco 🚀🚀
Navneskiftet og en bredere palette af produkter og ydelser gør os i stand til at se ind i 2021 med en langt større teknisk kapacitet for vores kunder.

Med den nye retning for Valeco glæder vi os til at hjælpe med at simplificere forretninger gennem flere brugervenlige digitale løsninger.

Hold på  🎩 og 😎!

Næste år ser allerede nu ud til at blive et spændende år. Vi har blandt arbejdet på to nye SaaS (Software as a Service) løsninger, og vi kan næsten ikke vente med at løfte sløret for dem.

Derudover søger vi lige nu fire nye legekammerater til teamet. Vi mangler flere dygtige udviklere, en sælger og en marketingspecialist. Kender du ham/hende, vi søger, så send dem et link hertil 🙂

Man bliver helt forpustet, når man tænker på alle de forandringer, der er sket i 2020. En ting er sikkert; det kommer til at gå endnu stærkere med alle de nye folk om bord i 2021 😉

 

Fra alle hos Valeco, vil vi gerne sige en tak til alle jer, som har været med. Vi er taknemmelige og glæder os til at se jer i 2021!

Her finder du os

Den Hvide Facet 1,
7100 Vejle
T: 691 691 20
E: kontakt@valeco.dk